-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На війні загинув прикарпатець Орест-Микола Василечко

-Реклама-spot_img
spot_img

У Лисецьку громаду надійшла трагічна звістка з фронту – в бою під Торецьком загинув мешканець Старого Лисця, старший солдат Національної гвардії Орест-Микола Василечко

Скорботну звістку повідомила Лисецька селищна рада, передає інформаційний ресурс Правда ІФ

Орест-Микола Орестович Василечко народився 26 лютого 1999 року. Після закінчення дев’ятого класу навчався в Івано-Франківському коледжі технологій і бізнесу, потім – у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького на відділенні харчових технологій. Диплом магістра здобув у Західноукраїнському національному університеті.

Орест-Микола Василечко займався спортом, був гравцем старолисецької «Бистриці». Мав активну патріотичну позицію, тож за контрактом вступив на військову службу в Національну гвардію України.

- РЕКЛАМА-

Служив старшим водієм роти вогневої підтримки 6-го батальйону спеціального призначення військової частини 3057 Національної гвардії.

21 вересня ц.р. унаслідок мінометного обстрілу позицій противником Орест-Микола Василечко отримав поранення, несумісне з життям, у районі населеного пункту Торецьк Бахмутського району Донецької області, будучи вірним військовій присязі, виявивши стійкість і мужність у бою за суверенітет, територіальну цілісність та незалежність України.

У загиблого воїна залишилися батьки – Оксана Миколаївна та Орест Володимирович, брат Тарас, який служить у Національній гвардії.

На війні загинув прикарпатець Орест-Микола Василечко
Полеглий Орест-Микола Василечко

Вічна пам’ять Героєві, який віддав своє життя за незалежність України, до останнього подиху захищав український народ від московського агресора!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Петро Якимчук
Петро Якимчук
Журналіст, фрілансер. Інформаційний оглядач інтернет-ресурсу Правда іф. Закінчив економічний факультет ПНУ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні