-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Хто з прикарпатських ветеранів увійшов у збірну України на міжнародних змаганнях у Мадриді

-Реклама-spot_img
spot_img

Ветерани з Івано-Франківщини Сергій Тарнавський, Андрій Якубенко, Родіон Менчарський та Віталій Циганок увійшли до національної збірної, яка братиме участь у міжнародному спортивному фестивалі Arnold Classic Europe.

Його у 2011 році заснував Арнольд Шварценеггер.

Склад команди, яка представлятиме Україну на міжнародних змаганнях, оприлюднили на Facebook-сторінці Міністерства у справах ветеранів України.

До української збірної входять 50 ветеранів війни, військовослужбовців, які брали участь у бойових діях, а також ті, хто отримав поранення та інвалідність під час виконання службових обов’язків.

“Учасники національної збірної команди України на Arnold Classic Europe змагатимуться у жимі лежачи на максимальну вагу та лежачи на рази, ейрбайку, веслуванні на тренажері Concept2 та у ривку гирі. Всі види спорту адаптовані відповідно до груп категорій учасників”, — йдеться у дописі.

- РЕКЛАМА-

Змагання проходитимуть з 11 до 13 жовтня 2024 року в столиці Іспанії — Мадриді.

Раніше на Facebook-сторінці управління з питань ветеранської політики Івано-Франківської обласної військової адміністрації повідомляли, що до збірної України увійшли двоє ветеранів з Івано-Франківщини — Сергій Тарнавський та Андрій Якубенко.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні