-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківські медики поставили на ноги 23-річного хлопця, який пережив три інсульти

-Реклама-spot_img
spot_img

У ЦМКЛ врятували хлопця, в якого трапився важкий інсульт. Зараз пацієнт з неймовірною швидкістю стає на ноги.

Про це пише Правда з посиланням на КНП “Центральну міську клінічну лікарню Івано-Франківської міської ради”

У 23-річного пацієнта трапився третій інсульт з важкими наслідками. Після його настання хлопець певний час перебував вдома сам без своєчасного звернення за медичною допомогою.

За словами фізичного терапевта Дмитра Духовича спочатку пацієнт не міг самостійно повернутися на бік, лежачи у ліжку. У нього зовсім не рухалась ні нога, ні рука, позаяк був уражений цілий правий бік:

“Спершу ми пробували його посадити, потім поставити на ноги. І вже коли почали з ним активно працювати, то процес відновлення відбувався дуже швидко”. 

- РЕКЛАМА-

Завдяки ранній та безперервній реабілітації показники пацієнта покращувались, ба більше результати були настільки швидкими, що фахівці закладу цьому дивувались.

Реабілітація після інсульту

23-річний пацієнт ЦМКЛ стає на ноги після третього інсульту

“Можливо відіграв роль той факт, що молодий організм завжди сприятливіший до відновлення, аніж у старшої людини. Також його мама розповідала, що дуже сильно за нього молилась. І ми, звичайно, наполегливо з Арсеном працювали, адже реабілітація пацієнтів після інсульту завжди є дуже важкою. Головне – підібрати реалістичні цілі, здійснювати правильні фізичні навантаження і людина відновлюється. За тиждень часу Арсен фактично почав самостійно ходити, а за місяць — бігати”, – говорить Дмитро Духович.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні