-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У франківському ТЦК розповіли, чи виконують мобілізаційний план

-Реклама-spot_img
spot_img

В Івано-Франківському обласному ТЦК і СП розповіли, як проходять мобілізаційні заходи в регіоні та чи виконують плани з мобілізації.

Про це йдеться в інтерв’ю т.в.о. заступника начальника Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування і соціальної підтримки, начальник сектору мобілізаційно-оборонної роботи, підполковника Андрій Мороз для видання “Західний кур’єр”, передає Бліц-Інфо.

За його словами, мінімальні показники в області виконують.

“В цифрах коментувати нічого не буду, ця інформація не для публікацій. Можу сказати лише, що на рівні держави, мінімальні показники, які визначаються для нашої області, ми виконуємо. Не буду говорити, що це нам вдається легко. Є труднощі, відтак перевиконання плану в нас немає. Закон №10449 про мобілізацію, який вступив у дію 18 травня, а також постанова Кабінету міністрів №560 від 16 травня дійсно дещо спростили нам роботу. Ці документи врегулювали деякі питання, які давно потребували впорядкування. Але кардинально в нашій роботі нічого не змінилося. Мобілізація в країні продовжується і ми працюємо в плановому режимі, виконуючи завдання, які на нас покладає наш Верховний головнокомандувач”, – каже Мороз.

до теми: ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ТЦК І СП ОТРИМАЄ НОВОГО КЕРІВНИКА: СТАЛО ВІДОМИМ ПРІЗВИЩЕ

- РЕКЛАМА-
У франківському ТЦК розповіли, чи виконують мобілізаційний план

Також він додав, що завдяки оновленню військово-облікових даних ТЦК тепер має актуальні дані про військовозобов’язаних, яким раніше не могли вручити повістки.

“Найкорисніша новація це, звичайно, оновлення військово-облікових даних. Тепер ми маємо актуальні дані про військовозобов’язаних, їх місце реєстрації, телефон. Адже багато осіб зареєстровані були за однією адресою, а проживали за іншою. Таким чином ми не могли вручити цим військовозобов’язаним повістки, бо не знали їхнього місця перебування. Зміни в законодавстві дали нам можливість зібрати актуальні дані про військовозобов’язаних і внести їх в систему «Оберіг». Тепер ми розуміємо, де людина живе, як з нею можна зв’язатися, де вона працює”, – додає працівник ТЦК.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні