-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Секрет потужності iPhone 16

-Реклама-spot_img
spot_img

Вихід нового Айфона справив справжній фурор серед прихильників інновацій. Розробники американської компанії Apple вирішили покращити процесор і місткість батареї, додавши гаджету нових можливостей.

Процесор iPhone 16

Пристрій функціонує на основі нового чипсета A18 Bionic. Завдяки цьому прилад став більш продуктивним та енергоефективним, тому рекомендується купити iPhone 16 в Україні після офіційного старту продажу 26 вересня і насолоджуватися його роботою. За допомогою смартфона можна:

  1. грати;
  2. редагувати фотографії та відео;
  3. використовувати застосунки для відтворення доповненої реальності.

Чіп A18 виготовлений за 3-нм технологією TSMC наступного покоління, завдяки чому Apple планує здійснити найбільшу програмну зміну за останні роки. iPhone 16 працює на потужному 5-ядерному графічному процесорі. У результаті цього користувач отримує високу швидкість обробки інформації. Розробники змогли вдосконалити машинне навчання Neural Engine. Так штучний інтелект почав вчитися швидше. Поліпшення чипа UWB, за допомогою якого визначається місце розташування смартфона, дає можливість застосункам і сервісам точніше виявляти пристрій. Геймери та користувачі, котрі займаються графічним дизайном, будуть задоволені від покращеної якості зображення. Також на окрему увагу заслуговує можливість грати й працювати на максимальних показниках ігор та застосунків. Гаджет обладнаний оперативною пам’яттю 8 ГБ. Для використання великих обсягів особистих даних є хмарне сховище. Внаслідок цього iPhone здатний виконувати багато різноманітних завдань, а також підтримувати оновлення ОС.

- РЕКЛАМА-

Акумулятор та автономність

Смартфон обладнаний батареєю у 3561 мА-год, завдяки якій здатний 20 годин відтворювати відео, 90 — аудіо. В активному режимі функціонує добу. Заряд акумулятора можна регулювати під себе для продовження роботи смартфона. Аналітик Мін-чі Куо розказав, що батареї iPhone 16 мають високу щільність енергії. Розробники пристрою хочуть спростити її заміну, використовуючи новий металевий корпус акумулятора. Прилад також отримає швидке поповнення батареї. Гаджет здатен заряджатися за допомогою дротової зарядки потужністю до 40 Вт. При застосуванні MagSafe параметри складають 20 Вт. Айфон 16 має стандартний варіант USB-C 2.0. Водночас iPhone Pro й iPhone Max обладнають версією USB-C 3.0. У результаті оновлення швидкість підзарядки через порт збільшиться до 480 Мбіт/с. iPhone 16 є новим кроком у світі мобільних технологій. Він поєднує інновації в апаратному та програмному забезпеченні, завдяки чому гарантується виняткова продуктивність. Потужний процесор і вдосконалені системи зробили прилад одним з найпотужніших смартфонів сучасності.

Реклама

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні