-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Іванофранківців запрошують на захід, аби зібрати гроші на ШВЛ для госпіталю

-Реклама-spot_img
spot_img

Завтра, 1 жовтня, о 12.00 в центрі Івано-Франківська, на Площі Ринок розпочнеться благодійний захід «Допомога твоя – найсильніша зброя».

Про це інформує кореспондентка Правда.іф.

Такі заходи в місті проводили з 2016 року, винятком став початок повномасштабного вторгнення 2022-2023 рр. організатори акції кажуть, що хочуть провести гарний захід, подарувати свято нашим Захисникам, а також зробити корисну справу – зібрати майже 1,5 млн. грн. для придбання апарату ШВЛ для міського госпіталю.

Іванофранківців запрошують на захід, аби зібрати гроші на ШВЛ для госпіталю

«Запрошуємо містян, військовослужбовців, ветеранів прийти на Площу Ринок. Гостей свята чекає концертна програма, фотовиставка «Лінія нуль. Межа байдужості», на якій представлені світлини тих місць, які, на жаль, уже не контролюються владою України, майстер-класи для дітей, буде тактична медицина і оператори дронів, сувенірна продукція. На вогні готуватимуть різні страви, зокрема бограч, плов, м’ясо і піцу, які можна буде скуштувати за пожертви для військових», – розповідає ветеран, учасник бойових дій, голова громадської організації «Галицькі леви» Роман Дорожівський.

Захід триватиме до 21.00. а ще, орієнтовно о 17.00 тут відбудеться аукціон, лоти для якого підготували навальні заклади Івано-Франківська.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні