-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Прикарпатті викрили працівницю ЦНАПу на маніпуляціях з нерухомістю

-Реклама-spot_img
spot_img

Кіберполіцейські Прикарпаття викрили державного реєстратора на маніпуляціях з нерухомістю: слідчі уже повідомили посадовій особі про підозру.

Поліцейські встановили, що 32-річна мешканка Івано-Франківського району, зловживаючи своїми повноваженнями, зареєструвала право власності на адміністративно-побутові приміщення, розташовані в багатоквартирному житловому будинку, що в Івано-Франківську. А відтак незаконно змінила їх цільове призначення, передає Правда.іф.

Протиправну діяльність державного реєстратора одного із центрів надання адміністративних послуг Івано-Франківської області задокументували поліцейські відділу кіберполіції в Івано-Франківській області спільно зі слідчими Івано-Франківського РУП.

Досудовим розслідуванням встановлено, що рішення про реєстрацію фігурант ухвала на підставі документів, які жодним чином не мали для цього підстав. Діяла вона в інтересах третіх осіб.

- РЕКЛАМА-

Наразі фігурантці повідомлено про підозру за ст. 362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в комп’ютерах, автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) та ст. 368-4 (підкуп особи, яка надає публічні послуги) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні