-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Мольфар Коценєк у Карпатах: видавництво Брустури презентує нову атмосферну книжку

-Реклама-spot_img
spot_img

У видавництві Брустури, що є частиною франківського видавництва Discursus, вийшла нова книжка – «Чудернацька карпатська історія».

Нову книжку презентував у фейсбуці автор та видавець Василь Карп’юк.

“У Карпатах випав перший сніг. Думаєте, просто так? Ні, то мольфар Коценєк вчувси в силі, бо щойно приїхала з друкарні «Чудернацька карпатська історія». Тут і хлопчик Андрійчик, і ведмідь Ведмедюк, і сам Коценєк. Ба більше — драконка Василинка!” – інтригує він.

Мольфар Коценєк у Карпатах: видавництво Василя Карп'юка презентує нову атмосферну книжку 1

Мольфар Коценєк — добрий чарівник, що захищає спокій Карпат і дружить із бурим ведмедем Ведмедюком, пояснюють у передмові. Одного дня Коценєк отримує листа з минулого і все його життя стає з ніг на голову. Яку таємницю береже старий мольфар, чому «зіпсувалася» зима? Чи з’явиться в мольфара учень та до чого тут дракони?

«Чудернацька карпатська історія» — надзвичайно атмосферна зимова книжка, наповнена магією та карпатським колоритом. Василь Карп’юк цікаво і з гумором розповідає про пригоди героїв, майстерно передаючи різдвяну атмосферу карпатського села. А оригінальні ілюстрації Олесі Секереш візуалізують описані події.

- РЕКЛАМА-

Книжку вже можна замовляти.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні