-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Медикиня Галина Федишин та морпіх Микола Гриценяк, які разом пройшли бої за Маріуполь та полон, одружилися. ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

Бойова медикиня Галина Федишин з села Сваричів на Прикарпатті, яка на початку січня цього року повернулася з російського полону, вийшла заміж за коханого, морського піхотинця Миколу Гриценяка, який також був у неволі в рф.

Фото з весілля Галина опублікувала на своїй сторінці в Instagram, пише NV.

Микола освідчився коханій у січні 2024 року, після того, як 3 січня в рамках 49 обміну полоненими Федишин повернулася з неволі.

Галина та Микола разом служили в лавах 36 окремої бригади морської піхоти. Вони пройшли бої за Маріуполь, захищали заводи Ілліча та Азовсталь.

- РЕКЛАМА-

Федишин була останньою жінкою морською піхотинкою, яка лишалася у російському полоні, проте на початку року її вдалося повернути додому. Микола повернувся з неволі раніше за свою кохану. І на наступний день після її звільнення, чоловік зробив пропозицію.

«Ця любов пережила випробування, що здатні зламати найсильніших, але не дозволила зламати Вас. Пара українських морпіхів показала, що справжні почуття не знають перешкод, навіть коли це — пекло на землі», — розповідав у січні про закоханих тодішній командир 36 окремої бригади морської піхоти Сергій Волинський.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні