-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Прикарпатті реабілітаційний центр “Донбас” відкрив два стаціонари

-Реклама-spot_img
spot_img

На Прикарпатті відкрив два стаціонарні відділення Центр комплексної реабілітації для людей з інвалідністю «Донбас», який релокувався на початку повномасштабної війни.

Про це пише Правда.іф з посиланням на голову ОВА Світлану Онищук.

Цьогоріч в установі комплекс реабілітаційних послуг отримали 319 людей. Близько 200 з них – діти з інвалідністю. А ще реабілітацію тут проходять учасники бойових дій та внутрішньо переміщені люди. Більшість пацієнтів – місцеві мешканці.

Реабілітаційний центр тепер має два осередки. Один – це стаціонарне відділення в Івано-Франківській громаді, яке одночасно може прийняти 14 людей. Там працює масажна кімната, спортивна зала для реабілітації, в якій одночасно може займатися до 30 людей.

- РЕКЛАМА-

З липня запрацював новий корпус в Угринівській громаді. За два місяці тут прийняли на реабілітацію 36 людей з інвалідністю, з них 8 дітей. У цій філії створили 16 стаціонарних ліжкомісць.

Комплекс реабілітаційних послуг передбачає фізичну, психологічну, соціально-культурну та медичну реабілітацію. У центрі працевлаштували восьмеро людей з інвалідністю.

Також на базі ДРУЦКРОІ «Донбас» діятиме спортивна секція з параолімпійського виду спорту боче для дітей з інвалідністю.

Реабілітаційний центр "Донбас" на Прикарпатті відкрив два стаціонари 1

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні