-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Скандальному директору франківської будівельної фірми оголосили ще одну підозру

-Реклама-spot_img
spot_img

Слідчі повідомили про ще одну підозру в шахрайстві директору компанії M Group Development Василю Печілю, який разом із забудовником ошукав покупців.

Василь Печій із вересня 2023 року перебуває в розшуку через підозру в аналогічній справі, пише Правда.іф з посиланням на Ратушу.

За даними слідства, керівник будівельної компанії упродовж 2020-2021 років він укладав з інвесторами договори купівлі-продажу, але житловий комплекс досі не збудував та не здав в експлуатацію.

Загалом забудовник ошукав покупців на 13 млн грн.

- РЕКЛАМА-
Скандальному директору франківської будівельної фірми оголосили ще одну підозру

Слідчі повідомили йому про підозру в шахрайстві в особливо великих розмірах та відмиванні доходів за ч. 3, 4 ст. 190, ч. 3 ст. 209 ККУ. Наразі директор компанії перебуває в міжнародному розшуку. Слідчі скерувати в суд клопотання про запобіжний захід – тримання під вартою.

Будівельна компанія M Group Development скандально відома в Івано-Франківську, оскільки керівництво цієї компанії призупинило будівництво житла та має борги перед постачальниками, які вони намагаються стягувати через суд.

Раніше поліція повідомила власнику компанії Івану Мельнику та директору Василю Печілю про підозри в шахрайствах.

Ця справа стосується ошуканих вкладників ЖК «Престиж Таун», «Смарагдові Вежі», «Рівер Парк 2», «Рівер Парк 3», «Вайт Хаус», «Дрім Таун», «Європейський Сіті 4», «Діамант Хол», «Шевченко 2». Більшість інвесторів сплатили повну вартість квартир, але компанія заморозила будівництво та не надавала жодної інформації про відновлення робіт.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні