-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У госпіталі помер солдат з Прикарпаття Іван Андрусів

-Реклама-spot_img
spot_img

Життя солдата Івана Андрусіва з Рогатинщини обірвалося у реанімаційному відділенні військового госпіталю м.Львова 2 жовтня. Сюди потрапив з полігону зі складним запаленням легень.

Понад п’ять тижні боровся за життя, пройшов кілька операцій. Та, на жаль, не витримало серце…Про це пише Правда.іф з посиланням на Рогатинську МТГ.

З розповідей родини дізнаємося, що Іван Зіновійович Андрусів народився 5 квітня 1975 року у с.Микитинці Івано-Франківської області. Згодом разом із батьками переїхав у с. Григорів нашої громади, де проживав, отримав освіту у місцевій школі, «пустив свою гілку» родового дерева.

Юні роки виявилися непростими для земляка, адже ріс без батькової підтримки. Тому для своїх дітей завжди старався бути не тільки татком, але й хорошим другом, порадником, міцним плечем допомоги у будь-яких ситуаціях.

- РЕКЛАМА-

Після закінчення школи Іван Андрусів продовжив здобувати освіту у Рогатинському коледжі. Отримав спеціальність «тракториста». Його диплом, як мовиться, не припадав пилом на полиці, адже чоловік мав свого тракторця. Ним тяжко трудився для своїх дітей. Водночас понад 10 років працював у КНП «Івано-Франківський спеціальний заклад надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради» с.Підмихайлівці, де виконував обов’язки санітара.

Свою сім’ю земляк створив у 2002 році. Подружжя подарувало цьому світу трьох дітей – Віталія, Володимира та Іванну.

Та, на жаль, Іван Андрусів не дочекав часу, коли стане дідусем…

Розпочалась повномасштабна війна. Буквально з перших днів – 12 березня 2022-го був мобілізований до лав ЗСУ. Виконував завдання машиніста екскаватора інженерного відділення інженерно-саперного взводу інженерної роти. За сумлінне виконання службових обов’язків, відданість справі нагороджений грамотою військової частини та подякою від командування інженерної роти .

Його життя обірвалося дуже раптово, у розквіті сил. Військовому було 49…

“Рогатинська міська рада висловлює щире співчуття родині у зв’язку зі смертю близької людини. Жодні слова не можуть загоїти важку рану втрати. Нехай Бог дає Вам сили пережити це горе. А добрий і світлий спомин про покійного залишиться нетлінним у пам’яті найближчих”, – йдеться в дописі.

Зустріч з Іваном Андрусівим відбудеться сьогодні, 3 жовтня.

Орієнтовно о 15:00 год кортеж з захисником прибуде на площу Роксолани. Тут відбудеться панахида й церемонія прощання.

Відтак траурна колона попрямує у с.Григорів, де буде відслужено Чин парастасу.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні