-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Інформативне заняття для ліцеїстів: у Івано-Франківську поліцейські провели урок із криміналістики

-Реклама-spot_img
spot_img

Про сучасні методи криміналістики та розслідування злочинів розповіли здобувачам освіти Івано-Франківського ліцею безпекового спрямування співробітники відділу криміналістичного забезпечення слідчого управління обласної поліції Михайло Ткачук, Ігор Ковбаса та Оксана Ільків.

Про це пише Правда з посиланням на обласну поліцію.

Інформативне заняття розпочалось з ознайомлення ліцеїстів з професією спеціаліста-криміналіста, основними завданнями, які покладені на підрозділ та особливості їхньої роботи. Також, розповіли здобувачам освіти основи роботи у сфері безпеки та правопорядку та розслідування злочинів.

В ході занять поліцейські продемонстрували ліцеїстам пересувну криміналістичну лабораторію, її технічні можливості та оснащення. Розповіли про види валіз криміналістів, що мають у використанні, а також їхнє призначення. Експерти поетапно розповіли з чого починається огляд місця події, значення новітніх технологій, таких як аналіз ДНК.

Надалі, перейшли до практичної частини, показали як правильно знімати відбитки пальців, засоби фіксації, вилучення та пакування речових доказів.

- РЕКЛАМА-

Зосередились спеціалісти-криміналісти на документуванні злочинів, пов’язаних зі збройною агресією. Зокрема, продемонстрували навички використання квадрокоптерів, розповіли про доцільність їхнього використання.

Ліцеїсти виявляли зацікавленість та активно ставили запитання гостям.

Такі зустрічі з досвідченими фахівцями сприяють усвідомленому вибору молоддю подальшої професії.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні