-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську перекриють частину міста для руху автотранспорту: в чому причина

-Реклама-spot_img
spot_img

У зв’язку з проведенням Frankivsk Half Marathon 2024, частина міста буде перекрита для руху автотранспорту.

Півмарафон відбудеться у неділю шостого жовтня, повідомив міський голова Руслан Марцінків.

Рух для автотранспорту перекриють з 7 до 15 годині.

У Франківську перекриють частину міста для руху автотранспорту: в чому причина

Тролейбусні маршрути №5 з Пасічної та №8 від АС4 курсують тільки до Пн.Бульвару(без дотримання графіків). Маршрути №6 та №7 курсують в обох напрямках по вул. С. Бандери.

- РЕКЛАМА-

Автобусний маршрут №23 курсуватиме з с.Микитинців : Незалежності -Лепкого-Мулика(Гаркуші)- Василіянок -Галицька- і далі по маршруту.У зворотному напрямку без змін.

Автобусний маршрут № 27 без змін.

Автобусний маршрут №29 курсуватиме від АС-3 : Коновальця, Сахарова, С. Бандери, Лепкого, Мулика(Гаркуші) , Василіянок і далі по маршруту. У зворотному напрямку-ОКЛ, ОКЛ, Галицька, Пулюя, Довга, Кармелюка, Набережна, АС3.

Автобусний маршрут №40 курсуватиме з “Каскаду”: Вокзал- Лепкого – С.Бандери -Сахарова- Чорновола і далі по маршруту. Зворотно: АС-3- Чорновола – Сахарова- С.Бандери-Лепкого- Мулика(Гаркуші)- Вовчинецька (Крок) і далі по маршруту.

Автобусний маршрут №41 курсуватиме з “Каскаду”: Вокзал- Лепкого – С.Бандери -Сахароза- Коновальця. Зворотно з вул. Коновальця – Сахарова- Бандери -Лепкого – Вокзал і далі по маршруту;

Автобусні маршрути № 45 та №49 курсуватимуть в бік Набережної : Незалежності- Лепкого- Мулика(Гаркуші) – Василіянок -Північний бульвар (“Плаза”)- Південний бульвар- Бельведерська і далі по маршруту. У зворотному напрямку без змін.

Автобусний маршрут № 46 без змін.

Автобусний маршрут №50 з с.Підпечари : Незалежності -Лепкого-Мулика(Гаркуші)- Василіянок- Галицька -Дністровська і далі по маршруту.

Автобусні маршрути № 51 та №52 без змін.

Автобусні маршрути № 53 та №54 курсуватимуть з Хоткевича : Вокзал -Лепкого – С.Бандери -Сахарова-Чорновола і далі по маршруту. У зворотному напрямку – від АС3, Дорошенко, Довженка, Чорновола, Сахарова, С.Бандери, Лепкого, Вокзал і далі по маршруту.

Автобусний маршрут №55 курсують з АС2 : Вокзал- Лепкого- С.Бандери- Петлюри- Довженка-Дорошенка – Мазепи-АС3 .У зворотному напрямку -Довженка-Чорновола- Сахарова-С.Бандери-Мулика-Василіянок-Галицька і далі по маршруту.

Автобусні маршрути №47,58,59,61 курсуватимуть з Коновальця – Сахарова Кінцева СК “Колос”.

Автобусний маршрут № 60 без змін.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні