-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківська підприємиця самовільно змінила схему руху по вулиці Шевченка – заступник міського голови

-Реклама-spot_img
spot_img

У Франківську встановили знак про двосторонній рух вулицею Шевченка. Фактично біля готелю “Дністер” можна буде виїхати на Січових Стрільців (на ліво). У мерії кажуть, що до цього рішення є питання.

У коментарі “Галці” заступник міського голови, директор департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Михайло Смушак розповів, що комісія з безпеки дорожнього руху не розглядала і не погоджувала це питання – двосторонній рух на Шевченка.

“Схема руху була погоджено через патрульну поліцію оператором цієї паркувальної зони, по памʼяті – Лєвшакова, біля готелю та будинку на Шевченка, 1. Власним коштом вони встановили там знак і нанесли розмітку. Ми зараз туди вийдемо, подивимося, бо є питання до цієї схеми руху, як вона реалізована, чи не будуть створюватися незручності для пішоходів та водіїв”, – каже Смушак.

Він додає, що далі з поліцією та оператором парковки будуть шукати шляхи вирішення цього питання. 

- РЕКЛАМА-

Як писала ЗМІ, 13 травня 2024 року парковку поблизу готелю “Дністер” (нова назва Nadiya Palace) віддали в обслуговування ФОП Лєвшаковій Надії Миколаївні — співзасновниці фірми “Надія”, у чию власність давніше перейшла історична будівля.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні