-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

“Буковина” та “Прикарпаття” зіграли в нічию на чемпіонаті України в Чернівцях

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні, 4 жовтня, в Чернівцях на стадіоні “Буковина” на чемпіонаті України. Перша ліга. Група А. 10 тур відбувся поєдинок між
«Буковиною» (Чернівці) та «Прикарпаттям» (Івано-Франківськ) з рахунком 0:0.

Про це пише Правда.іф з посиланням на сайт ФК “Прикарпаття” Івано-Франківськ

Втретє в сезоні грають між собою суперники. У кубку Буковина виграла завдяки голу Гірного, а в чемпіонаті розійшлася миром із прикарпатцями – 1:1 (причому, забивав у чернівчан вихованець івано-франківського футболу Андрейчук). Потужний інвестор, значне кадрове підсилення та бажання досягти максимальних цілей роблять господарів фаворитами протистояння.

І ніби в останніх турах Прикарпаття справді грало невдало (дві поразки поспіль, а загалом на виїзді набрано всього одне очко в цьому чемпіонаті). Проте загалом історія взаємин складалася на користь івано-франківців (п’ять перемог, одна нічия при трьох виграшах буковинців). До того ж, щойно набравши форму й освоївшись на новій позиції, вилетів через дискваліфікацію правий край півзахисту Шинкаренко.

- РЕКЛАМА-
"Буковина" та "Прикарпаття" зіграли в нічию на чемпіонаті України в Чернівцях

Втім, відсутність швидкого футболіста не далася взнаки на старті поєдинку. Методично підбираючись до воріт чемпіона світу 2019 року серед юнаків Кучерука, вже в дебюті Буковина створила кілька вбивчих моментів. На 5-й хвилині Кольцов жорстко пресанув суперника, Гончарук просунувся через центр і смачно пробив поруч зі стійкою. На 10-й Тищенко, замикаючи крос Морговського, головою запустив м’яча в поперечину. На 23-й після поперечного пасу Глущука Бойчук із вигідної позиції пробив над воротами. На 25-й Кольцов завершав багатоходівку низовим ударом, але Кучерук спокійно вступив у гру, накривши м’яча. Також голкіпер справився з ударом головою Кольцова після кутового Тищенка, а Бойчук трішки не дістав перспективне закидання, щоб завершити атаку акцентованим ударом з чотирьох метрів від воріт.

Проте час ішов, а голів не було. Перший тайм команди відбігали з нулями на табло, і якщо гостям це було Ок, то господарі відчували недопрацювання та невдоволення нульовою реалізацією своїх зусиль. Після перерви гра проходила за схожим сценарієм, але Прикарпаття діяло набагато зібраніше й куди менше свободи давало господарям. Якщо через кілька хвилин після відпочинку Бойчук, змістившись з лівого флангу, досить небезпечно пробивав (м’яч пролетів поруч із ближньою штангою), то надалі стерильне володіння без особливої гостроти намітилося в другому таймі.

"Буковина" та "Прикарпаття" зіграли в нічию на чемпіонаті України в Чернівцях

Старалися загострити гру проходами та ударами Бодня та Морговський, гарно, проте неточно пробивав Хамелюк. Але явна криза атаки Буковини кидалася в очі. До того ж, давненько вже не забивали Гірний і Андрейчук, випали зі стартового складу, не могли загострити з лави запасних. Нульова нічия – невдача для господарів, адже вони втратили свій шанс піднятися вище, а нижче третього місця за підсумками цього туру навіть теоретично не могли опуститися. Прикарпаття ж вперше в цьому сезоні не пропустило на виїзді. При існуючій щільності в нижній половині таблиці не здивує, якщо навіть нічия дозволить івано-франківцям зробити крок-два вгору.

Герой матчу від Sport Arena: Сергій Швець (Прикарпаття)
При непоганому підборі атакувальних гравців у господарів впевнено відіграв у власному карному майданчику та дозволив статися сенсації.

"Буковина" та "Прикарпаття" зіграли в нічию на чемпіонаті України в Чернівцях

Буковина, гравці: Пономаренко – Солдат (Лопирьонок, 46), Безуглий, Бусько, Морговський, Кольцов (К), Глущук (Кiлєвий, 63), Тищенко (Хамелюк, 46), Бодня, Бойчук (Фарасєєнко, 78), Гончарук (Андрейчук, 78). Запаснi: Каневцев, Погорiлий, Дудник, Рудавський, Гiрний, Будняк.
Прикарпаття, гравці: Кучерук – Швець, Болденков, Француз (Демкiв, 28), Радульський (Михальчук, 90+2), Геник, Бучакчийський, Соловйов, Сьомка (Рудюк, 46), Цюцюра (Барчук, 71), Хома (Кос, 71). Запаснi: Бобинець, Барасюк, Бабанiн, Романов, Титов, Беспалько, Замуренко.
Попередження отримали Бусько (4), Андрейчук (80), Бодня (90+5) – Сьомка (45+3), Кучерук (90+3).

Арбітр: В.Файда (Львів). Асистенти арбітра: О.Гірс, М.Катющев (обидва – Одеса).
4-й арбітр: М.Байдюк (Чернівці). Спостерігач арбітражу: В.Лисакевич (Харків).

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні