-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську письменник Василь Добрянський презентував роман “Самотній ворон” ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

 У Франківську в книгарні “Віват” журналіст і письменник Василь Добрянський презентував свій новий роман “Самотній ворон”, пише Правда ІФ з посиланням на КУРС.

Новий роман Василя Добрянського, визнаного майстра кримінальної прози, сповнений загадок, напруги та яскравих психологічних деталей, а примхливий сюжет здатен завести у глухий кут навіть досвідченого поціновувача поліцейських трилерів, анонсували книжку видавці.

Сюжет роману такий. Протягом трьох десятиліть невеликий райцентр, через який проходить міжнародна автотраса, стає свідком низки кривавих злочинів. Почерк злочинця завжди ідентичний, і це зрештою змушує місцеву поліцію погодитися з тим, що в околицях містечка орудує серійний убивця. За розслідування береться капітан Лютий, начальник слідчого відділу, а тим часом невмотивовані вбивства обростають чутками, легендами та відвертою брехнею. Навіть автотрасу, поблизу якої чиняться ці жорстокі злочини, місцеві жителі називають не інакше як «Шосе сліз».

«Самотній ворон» – це книга для тих, хто любить інтригуючі та психологічно насичені трилери з несподіваними поворотами сюжету. Василь Добрянський на сторінках книги вміло створює напружену атмосферу й незабутніх персонажів, які ведуть боротьбу з темрявою, що поглинає місто. Цей роман триматиме вас у напрузі до останньої сторінки та не залишить байдужим жодного шанувальника жанру, радять книжку до читання.

- РЕКЛАМА-

Книга видана в межах серії «Сучасна проза України» видавництва «Фабула».

Фото Тараса Майстришина

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Петро Якимчук
Петро Якимчук
Журналіст, фрілансер. Інформаційний оглядач інтернет-ресурсу Правда іф. Закінчив економічний факультет ПНУ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні