-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Якісна та екологічна продукція Київського картонно-паперового комбінату

-Реклама-spot_img
spot_img

Отримуючи поштове відправлення в картонній коробці або книги з інтернет-магазину в красивому боксі, рідко задумуються про тару. Пакування, завдяки якому товари залишаються неушкодженими, виробляється на великому картонно-паперовому комбінаті під Києвом. За роки існування український виробник гофрокартону перетворився на одного з найбільших гравців целюлозно-паперового ринку Європи. Такому розвитку сприяли застосування сучасного обладнання, пошук нових ідей, ставка на екологічність.

Київський картонно-паперовий комбінат – лідер у сфері виготовлення пакувальної тари

Історія підприємства почалася з розробки проєкту картонної фабрики в Обухові на початку 1970-х. Тепер це великий бізнес, основні потужності якого зосереджені в центрі України. До його складу входять підприємство з виробництва гофротари, ТОВ «Вторресурси Захід», ТОВ «Вторресурси Схід», ТОВ «Дніпровторма», ТОВ «Палп Мілл Прінт». Власник Київського картонно-паперового комбінату – компанія з Австрії Pulp Mill Holding, якою володіє доктор Хайнц Ціннер (Dr. Heinz Zinner).

Великий асортимент продукції

Об’єднання підприємств суміжних сфер дозволило створити виробництво картону й паперу повного циклу. Завдяки іноземним інвестиціям у ККПК на виробничих лініях встановили обладнання з Франції, Швейцарії, Японії, Німеччини, Фінляндії. Регулярна модернізація устаткування, яку проводять на комбінаті, дозволила Київському КПК виготовити у 2024 році понад 152 млн кв. метрів гофротари, 27 тисяч тонн паперу-основи та 90 тисяч тонн картону.

- РЕКЛАМА-

Європейським стандартам відповідає різноманітна продукція:

  • крейдований та некрейдований картон;
  • стандартні гофроящики;
  • SRP-упаковки;
  • самозбірні easy box;
  • лита тара;
  • вироби з паперу.

Поряд з універсальною пакувальною тарою ККПК виготовляє конструкції нестандартних форм для перевезення скляних пляшок. За словами власника Хайнца Ціннера, високий попит на їх екологічну та якісну продукцію виявляють провідні гравці вітчизняного ринку («Аврора», «Епіцентр», «Нова Пошта», MauDau) і малий бізнес. Серед споживачів популярні бренди «Обухівський», «Диво», «Диво Бізнес», «Обухів 65», під якими випускають туалетний папір, рушники, серветки, товари для дому.

Екологічність – важливий елемент розвитку комбінату

Компанія, якою володіє Heinz Zinner, підтримує концепцію екологічної відповідальності бізнесу. Підприємства ККПК щорічно переробляють багато макулатури. Використання вторсировини для виготовлення продукції, а ще сертифікація ланцюжка постачання сировини FSC-STD-40 дозволяють зберегти зелені ресурси України.

Для власника холдингу Хайнца Ціннера важливе дотримання екологічності в виробничих процесах. Завдяки придбанню та встановленню на Київському картонно-паперовому комбінаті установок очищення використаного повітря на 95–99% знизилася концентрація шкідливих речовин. На підприємстві забезпечений контроль над дотриманням норм викидів в атмосферу.

Благодійні ініціативи ККПК

Київський КПК став справжньою опорою для економіки Київської області та українського суспільства. Він забезпечує нові робочі місця та підтримує молодь. Австрійський холдинг, яким успішно керує Heinz Zinner, регулярно допомагає українцям. Комбінат використав понад 90 млн грн у 2023 році на такі справи:

  • виробництво фірмових гофроліжок;
  • забезпечення санітарно-гігієнічною продукцією медичних закладів;
  • гуманітарні вантажі для ВПО, мешканців прифронтових районів;;
  • придбання ліків, термобілизни, окопних свічок, які передали на фронт;
  • проведення днів донора, щоб зібрати кров для лікарень;
  • оздоровлення дітей працівників.

Комбінат пропонує споживачам велику кількість якісних товарів, що дозволило йому стати вітчизняним лідером у виготовленні картонно-паперової продукції. Завдяки ефективному застосуванню обладнання та вмілому керівництву на Київському КПК виготовляють різноманітну за формою та розмірами тару, яка має попит в Україні та за кордоном.

Реклама

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні