-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Прикарпатський лижник Євген Марусяк показав найкращий результат на Гран Прі зі стрибків на лижах

-Реклама-spot_img
spot_img

Прикарпатець Євген Марусяк показав найкращий результат літнього сезону Гран Прі 2024.

Євген Марусяк, 24-річний спортсмен з Прикарпаття, продемонстрував вражаючий виступ на завершальному етапі літнього Гран Прі зі стрибків на лижах з трампліна.

Змагання відбулися 5 жовтня 2024 року в німецькому місті Клінгенталь.

У фінальному змаганні Марусяк посів 12-те місце, що стало його найкращим досягненням у літньому сезоні Гран Прі 2024 року, повідомляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда іф.

Прикарпатський лижник Євген Марусяк показав найкращий результат на Гран Прі зі стрибків на лижах
INNSBRUCK, AUSTRIA – JANUARY 3: Yevhen Marusiak of Ukraine competes during the Qualification at the Four Hills Tournament Innsbruck on January 3, 2023 in Innsbruck, Austria. (Photo by Franz Kirchmayr/SEPA.Media /Getty Images)

Цей результат є значним досягненням для українського спорту, особливо враховуючи високу конкуренцію на міжнародному рівні у стрибках з трампліна. Успіх Марусяка підкреслює зростаючий потенціал українських спортсменів у зимових видах спорту.

- РЕКЛАМА-

Наразі Євген Марусяк зосереджується на підготовці до майбутнього зимового сезону Кубка світу 2024/2025. Цей престижний турнір стартує 22 листопада і стане важливим етапом у кар’єрі молодого спортсмена.

Впродовж серпня-вересня Євген Марусяк і Віталій Калініченко взяли участь у всіх 4 етапах Гран Прі, які відбулися у французькому Куршавелі (Марусяк 26, 33 позиції), польській Віслі (Марусяк 27, 29 позиції, Калініченко – 41, 42), румунському Ришнові (Марусяк 17, 19 позиції, Калініченко – 36, 40), австрійському Хінценбасі (Марусяк 34, 40 позиції, Калініченко – 44).

Спортивна громадськість та вболівальники з нетерпінням очікують виступів Євгена Марусяка у майбутньому сезоні, сподіваючись на нові досягнення та перемоги українського спортсмена на світовому рівні.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні