-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Папа Римський проголосить кардиналом екснастоятеля монастиря у Франківську

-Реклама-spot_img
spot_img

Екснастоятеля монастиря отців Редемптористів та парафії в Івано-Франківську, а зараз Єпископа УГКЦ із Мельбурна (Австралія) Миколу Бичка проголосять кардиналом.

Так, Папа Римський Франциск оголосив що 8 грудня він призначить 21 нового кардинала з усього світу. Серед них – і владика Микола Бичок. Про це понтифік сказав під час щотижневої полудневої молитви з паломниками і туристами на площі Святого Петра у Ватикані, повідомляє Правда.іф з посиланням на Reuters.

“Владика Микола один із молодих єпископів нашої Церкви і ми тільки радіємо, що папа звернув на нього увагу. Це для нас означає, що наша Церква дуже гідно і відповідально підбирає нових кандидатів до єпископського стану, які є найкращими у гроні всього католицького єпископату у світі”, – прокоментував глава УГКЦ Святослав Шевчук.

Микола Бичок народився 13 лютого 1980 року в Тернополі. 17 серпня 2003 року склав довічні обіти, а 3 травня 2005 року отримав ієрейські свячення.

Отець Микола здійснював душпастирські служіння в храмі Матері Божої Неустанної помочі в Прокоп’євську (РФ), був настоятелем монастиря Отців Редемптористів та парафії в Івано-Франківську, провінційним економом.

- РЕКЛАМА-

Від 2015 року служив на парафії святого Івана Хрестителя в Ньюарку, США, Філадельфійської архиєпархії УГКЦ. 15 січня 2020 року Папа Франциск призначив отця Миколу Бичка єпископом Мельбурнської єпархії святих апостолів Петра й Павла УГКЦ.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні