-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

«М’яка сила в управлінні бізнесом». Франківців запрошують на серію кейсів з ефективного менеджменту та лідерства: деталі

-Реклама-spot_img
spot_img

В Івано-Франківську проведуть серію кейсів «Ефективний менеджмент та лідерство: м’яка сила в управлінні бізнесом».

Жінок-лідерок різних рівнів, керівниць громадських організацій, власниць бізнесу та менеджерок запрошують поглибити свої знання в управлінні та розвитку команди. Участь безоплатна.

Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний Гончаренко центр. Вони кажуть: серія кейсів включатиме чотири зустрічі, кожна з яких матиме три кейси:

  • Автентичність та життєстійкість — про те, як зберігати свою унікальність та залишатися стійкою в будь-яких ситуаціях.
  • Емоційний і соціальний інтелект — як управляти власними емоціями та емоційними станами інших людей.
  • Ефективна комунікація — практичні підходи до побудови комунікацій у бізнесі.
  • Розвиток управлінської компетентності — як ефективно розвивати власні лідерські якості та застосовувати їх на практиці.

У команді кажуть: це чудова нагода для жінок-лідерок різних рівнів, керівниць громадських організацій, власниць бізнесу та менеджерок поглибити свої знання в управлінні та розвитку команди. В результаті учасниці опанують навички м’якої сили» — підходу, який допомагає досягати результатів завдяки взаєморозумінню, підтримці та емпатії.

«М’яка сила у бізнесі — це про вміння керувати не через жорсткі правила чи накази, а через глибоку взаємодію з командою та вміння розуміти емоції та потреби кожного учасника процесу. Саме це робить управління по-справжньому ефективним у сучасних реаліях», — діляться у Гончаренко центрі. 

- РЕКЛАМА-

Першу зустріч курсу проведуть у суботу, 12 жовтня, о 15:00 у місцевому Гончаренко центрі, що на вулиці Незалежності, 113. Триватиме він дві години. Для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням. 

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні