-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Прикарпатті ведмедиця напала на грибника: що відомо

-Реклама-spot_img
spot_img

Поблизу села Кузьминець, що на Прикарпатті, під час походу по гриби на лісника напала ведмедиця з ведмежатами.

Чоловік з травмами перебуває у медзакладі в Калуші.

Про це розповів голова Івано-Франківської обласної організації Українського товариства мисливців і рибалок Михайло Лущак, передає правда ІФ з посиланням на суспільне

“Він вирушив після обіду по гриби. З гущавини на нього напала ведмедиця. Вона була з малими. Ведмедиця чотири рази атакувала його: погризла ноги, пошкодила артеріальні судини, але йому вдалося врятуватися”, — каже Михайло Лущак.

- РЕКЛАМА-

Чоловік наразі — у хірургічному відділенні Калуської центральної районної лікарні. Про це розповів медичний директор стаціонарної допомоги медзакладу Ярослав Кінаш.

“Пацієнт поступив у медзаклад 8 жовтня ввечері з множинними рваними ранами рук, голови. Його перевели з реанімаційного у хірургічне відділення. Його стан стабільний”, — каже Ярослав Кінаш.

Голова Івано-Франківської обласної організації Українського товариства мисливців і рибалок радить: під час зустрічі з ведмедями не варто кричати голосно, брати зі собою собак, бо надмірний галас може спровокувати тварину. Також не треба втікати, бо ведмідь швидше бігає. Не можна й дивитися хижаку в очі. Аби врятувати собі життя, потрібно повільно рухатися назад, проте не обертатися до ведмедя спиною.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Петро Якимчук
Петро Якимчук
Журналіст, фрілансер. Інформаційний оглядач інтернет-ресурсу Правда іф. Закінчив економічний факультет ПНУ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні