-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

60 одиноких мешканців Калуша отримали допомогу від благодійників

-Реклама-spot_img
spot_img

Шістдесят одиноких мешканців міста, що перебувають на обліку у відділенні соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування м.Калуша, отримують пенсію, меншу, ніж 5368 гривень і яким виповнилося 65 років, одержали від благодійного фонду «Старенькі» через БО «Благодійний фонд «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ» продуктові набори.

Про це повідомляє Калуська міська рада, пише Правда.іф.

Вартість кожного набору – 574 гривень.

З нагоди Міжнародного дня осіб похилого віку працівники благодійного фонду пригостили 35 підопічних, що прийшли за продуктовими наборами, чаєм та солодощами.

- РЕКЛАМА-

25 продуктових наборів працівники БФ «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ» разом з працівниками територіального центру розвезли підопічним, які не мають змоги самостійно пересуватися за межами своїх помешкань.

Окрім того, 9 жовтня соціальна працівниця БФ «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ» Лілія Сивак провела із соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома територіального центру навчання на тему: «Реабілітаційне обладнання та його застосування. Профілактика ускладнень».

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні