-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У російському полоні вбили українську журналістку Вікторію Рощину

-Реклама-spot_img
spot_img

Українська журналістка Вікторія Рощина з серпня 2023 року перебувала в полоні на території росії. Сьогодні, 10 жовтня, батьку журналістки Володимиру повідомили, що Вікторія померла під час перевезення до Москви.

Про це у Фейсбуці 10 жовтня розповів народний депутат, голова Комітету зі питань свободи слова Верховної ради Ярослав Юрчишин.

Батькові української журналістики Вікторії Рощиної Володимиру надійшло повідомлення про смерть доньки. За офіційною інформацією від російської влади, це сталося в процесі етапування з Таганрогу до Москви. Щойно спілкувався з паном Володимиром. Крім висловлення співчуття пообіцяв що зробимо все можливе щоб убивці його доньки понесли заслужену кару. Талановиту журналістку росіяни взяли заручницею в серпні 2023. А тепер убили, – написав нардеп.

Вікторії Рощиній 6 жовтня виповнилось 28 років.

У російському полоні вбили українську журналістку Вікторію Рощину

Нагадаємо, журналістка-фрилансерка Вікторія Рощина зникла на окупованій росіянами території України в серпні 2023 року. Тривалий час росія не визнавала, що журналістка перебуває у полоні. Лише навесні 2024 батько отримав листа у відповідь на свій запит від міністерства оборони Росії.

- РЕКЛАМА-

Раніше, в березні 2022 року, Рощину захоплювали російські окупанти і десять  днів утримували в полоні у Бердянську. Тоді вона готувала матеріал для hromadske та намагалася дістатися з Запоріжжя до Маріуполя.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні