-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську затримали серійного крадія-гастролера

-Реклама-spot_img
spot_img

Скоїв ряд крадіжок з офісних приміщень в обласному центрі: поліцейські повідомили про підозру серійному крадію-гастролеру.

Оперативники карного розшуку поліції Івано-Франківська викрили неодноразово судимого уродженця Кіровоградської області, який протягом поточного місця викрадав гроші, комп’ютерну техніку та інше майно з офісних приміщень, пише Правда з посиланням на поліцію області.

Під час досудового розслідування співробітники поліції з’ясували, що гастролер на початку жовтня приїхав на Прикарпаття з метою вчинення крадіжок. Надалі, у вечірній час доби за допомогою підготовленого інструменту, зловмисник віджимав металопластикові двері та проникав до приміщень. Звідти він викрадав комп’ютерну техніку, мобільні телефони, грошові кошти, банківські картки та інші речі. Правоохоронці довели причетність зловмисника до скоєння декількох крадіжок в обласному центрі.

В результаті ефективних слідчих та розшукових дій, оперативники затримали гастролера в одному із хостелів обласного центру, де вилучили частину викраденого ним майна, а іншу частину фігурант встиг продати.

Йдеться про 29-річного уродженця Кіровоградської області.

- РЕКЛАМА-

Крадій у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. У травні проточного року, затриманий звільнився з місць позбавлення волі. Однак, не ставши на шлях виправлення, продовжив свої злочинні дії на території Прикарпаття.

Слідчі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури міста Івано-Франківська повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, тобто таємного викрадення чужого майна вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану.

За клопотанням правоохоронців підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з правом внесення застави.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Працівники поліції перевіряють зловмисника щодо причетності до скоєння інших аналогічних злочинів.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні