-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Швейцарці подарували будинок на Прикарпатті родині, яка виховує 7 прийомних дітей

-Реклама-spot_img
spot_img

Родина Наталії та Олександра Дмитрієвих з Оріхова Запорізької області, яка наразі виховує сім прийомних дітей, нарешті почала нове життя – в новому будинку в Городенці на Франківщині.

Це стало можливим завдяки МБО «БФ «СОС Дитячі Містечка» Україна і небайдужим мешканцям міста Валлізеллен у Швейцарії. За їхньої підтримки влітку цього року був придбаний великий комфортний будинок у Городенківській територіальній громаді Івано-Франківської області. 

У двоповерховому будинку, де родина вже активно обживається, зроблений ремонт, є всі необхідні меблі та побутова техніка. І головне – у кожної дитини тепер свій власний простір: кімната, обладнане місце для навчання, комфорт і затишок.

На фото директор МБО «БФ «СОС Дитячі Містечка» Україна Сергій Лукашов та Наталія Дмитрієва
Директор МБО «БФ «СОС Дитячі Містечка» Україна Сергій Лукашов та Наталія Дмитрієва

“Приблизно рік тому ми дізналися, що мешканці невеличкого міста Валлізеллен, що поблизу Цюриха, хочуть допомогти українським дітям та родинам, які постраждали від війни. Вони самотужки зібрали кошти й звернулися до наших колег із “СОС Дитячі Містечка Швейцарія”, адже мають високу довіру до нашої організації та впевнені, що гроші будуть використані там, де є найбільша потреба. Ми одразу запропонували розглянути допомогу дитячому будинку сімейного типу, який втратив власний будинок, а також відповідав іншим погодженим критеріям”, – розповідає Ксенія Семеняк, директорка департаменту комунікацій та фандрейзингу СОС Дитячі Містечка.

Завдяки такій взаємодії цього жовтня велика щаслива родина святкує входини.

- РЕКЛАМА-

Наталія Дмитрієва, мама-вихователька, розповідає, що за час повномасштабного вторгнення сім’я змушена була переїжджати сім разів. Це дуже важко з дітьми й хворою мамою. Коли поспіхом залишали свій рідний дім в Оріхові на Запоріжжі, встигли взяти лише 4 рюкзаки на всіх. Далі було орендоване житло, проживання в ліцеї, де спали на матрацах на підлозі, знову орендоване житло і – знову переїзди.

Наталія Дмитрієва отримала будинок у Городенці
Наталія Дмитрієва

«Повертатися нікуди – на нашій вулиці й поблизу майже все зруйноване, постійні обстріли… Але тут, в Городенці, ми з дітьми вперше за ці два з половиною роки відчули себе дійсно вдома. І ми дуже вдячні команді СОС Дитячі Містечка, які нам завжди допомагають у всіх питаннях. А тепер ще й зробили надзвичайний подарунок. Для нас це не лише будинок – це віра в майбутнє і в людей», – розповідає Наталія. 

Родина Дмитрієвих отримала будинок у Городенці на Прикарпатті
Родина Дмитрієвих

Наразі фахівці МБО “БФ “СОС Дитячі Містечка” Україна продовжують підтримувати дитячі будинки сімейного типу, які через військову агресію росії вимушені були залишити своє постійне місце проживання і переїхати у більш безпечні регіони.

Про деталі допомоги можна дізнатися на сайті організації.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні