-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Поблизу Івано-Франківська фотограф зробив вражаюче фото комети Цзицзіньшань

-Реклама-spot_img
spot_img

Відомий франківський фотограф Олег Нетецький поділився у соціальних мережах захоплюючим фото комети Цзицзіньшань, яка цими днями пролітає над територією України, зокрема і над Івано-Франківщиною, повідомляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда іф

Світлину, яку виклав фотограф у соцмережі, було зроблено у понеділок 14 жовня у селі Побережжя, що неподалік від обласного центру Прикарпаття.

Комета то зараз, але не дуже яскрава в місті напевно не видно через світло ліхтарів, написав фотограф.

Поблизу Івано-Франківська фотограф зробив вражаюче фото комети Цзицзіньшань

Як побачити комету C/2023 A3

За прогнозами астрономів,ця комета C/2023 A3 є настільки яскравою, що є помітною неозброєним оком. У небі над Україною без спецприладів її також можна буде спостерігати і 15 жовтня з 18:50 до 19:00, приблизно через годину після заходу сонця.

- РЕКЛАМА-

У пошуках комети допоможе бінокль, невеличкий телескоп або підзорна труба. Висота комети над обрієм буде невелика, тому треба обирати місцевість з оглядом горизонту, щоб не заважали дерева та високі будинки.

Також допомагати знайти космічне тіло буде хвіст Великої Ведмедиці — куди він вказує, приблизно у тому напрямку на заході ввечері слід шукати комету.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні