-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На блокпостах: скільки злочинів з початку року задокументували на Прикарпатті

-Реклама-spot_img
spot_img

На в’їздах до Івано-Франківщини продовжують працювати блокпости, де правоохоронці перевіряють документи та автомобілі.

Як розповіли журналістці Фіртки у Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області, з початку року на блокпостах поліціянти задокументували 28 злочинів.

Серед них — дев’ять злочинів, пов’язаних із незаконним обігом зброї (ст. 263 ККУ), вісім — злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотичних засобів.

Також задокументували три злочини за підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) (ст. 358 ККУ) та вісім злочинів іншого кримінального характеру.

- РЕКЛАМА-

Окрім того, на блокпостах виявили 14 транспортних засобів, які перебували в розшуку за матеріалами ДВС та задокументували 2 980 правопорушень адміністративного законодавства.

Серед них — 67 адміністративних правопорушень за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

«Зазначу, що місця розташування блокпостів, права та обов’язки посадових осіб, яких залучають для несення служби на блокпостах, а також інші питання щодо забезпечення функціонування блокпостів під час здійснення заходів особливого режиму визначають наказом, який видає військове командуванням спільно з військовою адміністрацією», — підкреслив керівник пресслужби поліції Івано-Франківщини Андрій Яцків.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні