-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Не ТЦК: стало відомо, кого зафільмували у Буковелі у військовій формі

-Реклама-spot_img
spot_img

На відео з десятками людей у військовій формі на Буковелі – не представники ТЦК.

12 жовтня соцмережами почало ширитись відео з курорту Буковель у Карпатах, де парковкою поміж машинами проходять десятки людей у військові формі.

У коментарях одразу припустили, що це представники ТЦК навідались на курорт для перевірки документів у відпочивальників. Напередодні, 11 жовтня, після концерту гурту «Океан Ельзи» у Палаці спорту в Києві співробітники ТЦК та СП разом із патрульною поліцією розпочали масову перевірку документів відвідувачів-чоловіків. Також працівники ТЦК та СП провели рейди по ресторанах та розважальних центрах Івано-Франківська, Калуша та Яремче.

Версіям підтвердили, що десятки людей у військові формі, яких помітили на Буковелі, не мають жодного стосунку до ТЦК та СП. З власних джерел стало відомо, що насправді на курорті зафільмували курсантів одного з військових ліцеїв. Більшість з них – діти військовослужбовців та ветеранів. Ліцеїсти відпочивали в Карпатах, а в той день у них була запланована екскурсія по одній з полонин та в Гуцул Ленді.

- РЕКЛАМА-

Водночас, в ТЦК нагадують, що заходи оповіщення та перевірки військово-облікових документів здійснюються постійно з моменту введення в дію закону України про мобілізацію у зв’язку з уведенням в країні правового режиму воєнного стану.

«В Україні тривають заходи з мобілізації військовозобов’язаних. Задля збереження прозорості процесу оповіщення, військовослужбовці ТЦК та СП проводять заходи спільно з працівниками правоохоронних органів. Таке рішення було прийняте, щоби попередити та унеможливити будь-які спекуляції чи провокації під час процесу оповіщення», – йдеться в повідомленні Івано-Франківського центру комплектування та соціальної підтримки.

Військові просять коректно реагувати при перевірці документів.

«Просимо прикарпатців та гостей області дотримуватися усіх норм чинного законодавства. На прохання представників ТЦК та СП чи працівників правоохоронних органів надати для перевірки військово-облікові документи, реагувати коректно. Нагадуємо, що за перешкоджання їхній роботі передбачена адміністративна та кримінальна відповідальності», – додають в ТЦК.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні