-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Прикарпатті поліція “вполювала” злодія, який торгував амфетаміном та канабісом

-Реклама-spot_img
spot_img

Поліцейські Коломийщини затримали прикарпатця за підозрою у зберіганні заборонених речовин та незаконному заволодінні транспортним засобом.

Фігурант викрав мотоцикл у мешканця Коломийського району. Поліцейські встановили правопорушника, а під час обшуку за його місцем проживання виявили заборонені речовини. Їх чоловік зберігав з метою збуту, пише Правда з посиланням на обласну поліцію.

Напочатку вересня до коломийських поліцейських із заявою звернувся житель Отинії. Чоловік повідомив, що з його гаража невідомий викрав мотоцикл.

Поліцейські одразу ж розпочали розшук викрадача, опрацювали прилеглу територію та обстежили записи з камер відеоспостереження. Отримавши всю оперативну інформацію, поліцейські встановили особу причетну до злочину. Йдеться про 32-річного жителя Івано-Франківської громади. Викрадений транспортний засіб правоохоронці вилучили у родичів фігуранта.

У помешканні правопорушника слідчі провели обшук, де вилучили ще й заборонені речовини. Зокрема понад 70 зіп-пакетів із психотропною речовиною, схожою на «амфетамін», близько 20 зіп-пакетів із наркотичним засобом «канабіс» та інші речові докази протиправної діяльності.

- РЕКЛАМА-

Заборонені речовини чоловік зберігав з метою збуту. Все вилучене направлено на експертизу.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні