-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Помер колишній селищний голова Делятина Богдан Боднарук

-Реклама-spot_img
spot_img

Богдан Боднарук працював селищним головою Делятина, а пізніше був директором Білоославської загальної школи, в якій пропрацював понад 15 років. Богдан Павлович помер раптово, доживши до поважного віку.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Делятинської територіальної громади, пише Правда.іф.

Богдан Боднарук був обраний і протягом 1974-1978 рр працював селищним головою Делятинської селищної ради, згодом був директором Білоославської загальної школи, в якій пропрацював понад 15 років (1981-1996 рр).

“Богдан Павлович був прикладом справжнього лідера і досвідченого педагога, його внесок у розвиток освіти важко переоцінити. Теплі спогади про його світлий образ назавжди залишаться в пам’яті його учнів, колег та всіх, хто його знав.

В інтелігентній родині Боднаруків виховані чудові діти, його син Павло на даний час захищає нашу державу у лавах ЗСУ.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким з приводу смерті Боднарука Богдана Павловича. Вічна і світла пам’ять! Спочивайте з миром!”, — йдеться у співчутті.

Сьогодні, 16 жовтня, о 17.00 розпочнеться читання Псалтиру в будинку, де з родиною проживав Богдан Боднарук (селище Делятин, вул. 16 Липня).

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні