-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську відкрили Стелу загиблим героям

-Реклама-spot_img
spot_img

16 жовтня в житловому районі “Княгинин”, на розі вулиць Надрічна і Промислова, відкрили і освятили Стелу загиблим в російсько-українській війні працівникам будівельної компанії “Спілка забудівників”.

Під час відкриття вшанували пам’ять усіх полеглих захисників та 12 будівельників будівельної компанії, котрі віддали своє життя у боротьбі за незалежність України, пише ГК.

«Дуже важливо, що відкрили такий меморіал, – каже сестра загиблого воїна Христина Кучерак. – Для нас, рідних цих полеглих героїв, це надзвичайно цінно».

Композицію меморіалу сформувала провідна дизайнерка компанії Жанна Сулятинська. Понад 360 будівельників «Спілки забудівників» зараз перебувають у лавах Збройних сил України. Близько 18 млн грн компанія вже скерувала для потреб армії. На нерухомість надають пільги і знижки для військових, ветеранів, внутрішньо переселених осіб. Також допомагають родичам загиблих воїнів.

«Ми постійно надаємо необхідну допомогу нашим захисникам, відправляємо на фронт гуманітарну допомогу, автомобілі, фінансово підтримуємо мобільні групи для захисту українського неба та проводимо благодійні заходи зі збору коштів на підтримку ЗСУ. Попри всі труднощі працюємо, будуємо надійне житло та допомагаємо наближати українську перемогу», – зазначив директор компанії Микола Филюк.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні