-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Тисмениччині провели в останню путь полеглого героя Василя Нагорняка ФОТОРЕПОРТАЖ

-Реклама-spot_img
spot_img

В суботу, 19 жовтня, у селі Красилівка Тисменицької громади попрощалися з Героєм Василем Нагорняком, який віддав життя у боротьбі за Україну, повідомляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда іф, із посиланням на Тисменицьку міську раду.

Зустріч героя

На Тисмениччині провели в останню путь полеглого героя Василя Нагорняка ФОТОРЕПОРТАЖ

Напередодні мешканці сіл Марківці, Одаї та Старі Кривотули “живим ланцюгом” навколішки зустрічали полеглого Захисника. Востаннє попрощатися з Героєм прийшли: керівництво Тисменицької громади та старостинського округу, рідні та близькі Захисника, а також військовослужбовці та громадськість.

НАГОРНЯК Василь Мирославович народився 25.12.1989 року у селі Красилівка. Навчався у Красилівській та Старокривотульській школах. З відзнакою закінчив ВПУ №13. Працював логістом у компанії «Дніпро-М». У 2017 році одружився. У травні 2024 року став на захист нашої держави. Був солдатом, гранатометником 10-ї ОГШБр “Едельвейс”.

Героїчно загинув 16.10.2024 р. під час ведення бойових дій поблизу населеного пункту Виїмка Бахмутського району Донецької області.

У Героя залишилися маленька донька, дружина та мама.

Висловлюємо слова співчуття рідним та близьким Героя! Нехай Господь допоможе пережити біль непоправної втрати. Вічна пам’ять і шана Захиснику України!, йдеться у повідомлені

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні