-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

В Івано-Франківську виявили викрадений мотоцикл Honda, який розшукував Інтерпол

-Реклама-spot_img
spot_img

В Івано-Франківську правоохоронці виявили викрадений мотоцикл Honda, який розшукував Інтерпол.

На вулиці Довженка в Івано-Франківську патрульні поліцейські зупинили мотоцикл марки Honda, який привернув їхню увагу відсутністю державного номерного знаку, що є порушенням правил дорожнього руху та потребує перевірки транспортного засобу правоохоронними органами.

Під час здійснення стандартної процедури перевірки документів та транспортного засобу інспектори встановили, що зупинений ними мотоцикл знаходиться в базі даних Інтерполу як такий, що перебуває у міжнародному розшуку.

“Водій транспортного засобу не зміг надати жодних пояснень щодо походження мотоцикла та обставин, за яких він опинився в його користуванні”, – повідомили у патрульній поліції Івано-Франківської області.

Для подальшого з’ясування всіх обставин справи та проведення необхідних слідчих дій на місце виявлення розшукуваного транспортного засобу прибула слідчо-оперативна група.

- РЕКЛАМА-

Наразі правоохоронці встановлюють всі деталі потрапляння мотоцикла на територію України та обставини його викрадення, а також перевіряють можливу причетність 62-річного водія до незаконних дій з цим транспортним засобом.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні