-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Харків’янин, який п’яним на смерть збив підлітка на Косівщині, відсидить 9 років

-Реклама-spot_img
spot_img

На Івано-Франківщині прокурори відстояли в апеляції вирок — дев’ять років за ґратами — 43-річному жителю Харкова, який напідпитку автомобілем збив на смерть 16-річного підлітка.

Подія сталася у червні 2023 року в селі Рожнів Косівського району. Про це інформують у Telegram-каналі Івано-Франківської обласної прокуратури, пише Правда.іф.

Засуджений не погодився з винесеним раніше йому вироком й подав апеляційну скаргу. У ній адвокати просили призначити йому більш м’яке покарання. Однак Івано-Франківський апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції, яким чоловіка визнали винним у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, що призвело до смерті неповнолітнього хлопця (ч. 3 ст. 286-1 КК України). Його засудили до дев’яти років ув’язнення.

Що відомо про ДТП, у якій загинув 16-річний підліток

Смертельна аварія сталася 5 червня 2023 року. У темну пору доби 43-річний житель Харкова, який тимчасово мешкав на Івано-Франківщині, їхав на Skoda Oktavia A5 у напрямку Косова. Перебуваючи за кермом напідпитку, він автомобілем наїхав на велосипедиста, який рухався тротуаром в попутному напрямку.

- РЕКЛАМА-

Від отриманих травм 16-річний житель Рожнева помер в автомобілі “швидкої”.

У червні 2023 року водію оголосили підозру. Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід водію — тримання під вартою.

У липні 2024 року жителя Харкова засудили до дев’яти років ув’язнення.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні