-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Калущині продовжує зростати захворюваність на сезонні вірусні інфекції

-Реклама-spot_img
spot_img

Захворюваність на ГРВІ на Калущині за останній тиждень суттєво зросла. Натомість захворюваність на коронавірусну хворобу тримається на стабільно низькому рівні.

Як повідомили в Калуському районному відділі Івано-Франківського обласного центру контролю та профілактики хвороб, за останній тиждень, станом на 25 жовтня, на Калущині (включає Калуську, Верхнянську, Войнилівську і Новицьку громади) зафіксовано 803 випадки гострих респіраторних вірусних інфекцій (з них 542 випадків — у дітей віком до 17 років). У тому числі виявили один випадок COVID-19, інформує Правда.іф з посиланням на «Вікна»

Захворюваність на ГРВІ на Калущині за останній тиждень суттєво зросла. Так, за попередній тиждень виявили 706 випадків, тиждень перед тим — 693 випадки. У тому числі зростає захворюваність серед дітей, попереднього тижня ГРВІ діагностували у 507 дітей. 

Натомість захворюваність на коронавірусну хворобу тримається на стабільно низькому рівні, у попередні тижні теж виявили по одному випадку цієї хвороби.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні