Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Розслідування смерті молодої франківської породіллі триває: подробиці

-Реклама-spot_img
spot_img
Як повідомляли раніше ЗМІ, поліція відкрила кримінальне провадження щодо смерті жінки, яка померла в перинатальному центрі. На даний час з’явилися нові подробиці розслідування.

Так, розпочато кримінальне провадження за статтею 140 (ч.1) ККУ (Невиконання чи неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для хворого).

Рідні вважають, що через надбальство лікарів жінка і померла. Зокрема чоловік породіллі дав розгорнутий коментар щодо подій, які спричинили смерть коханої.

Наталя померла за кілька годин після пологів. Протягом вагітності дружина почувалася добре. Втім народжувати почала на два тижні пізніше. Проте, лікарі запевняли, що з жінкою все буде гаразд”, – коментує події того дня чоловік Наталі.

Більше дивіться у відеосюжетті телеканалу “112”:

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-
Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine
Квартири Івано-Франківськ
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні