Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську провели турнір із самбо

-Реклама-spot_img
spot_img
Вчора, 2 листопада, в Івано-Франківську у спортивному комплексі “Олімп” провели турнір із такого цікавого виду спорту, як самбо.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав міський голова Руслан Марцінків.

Сьогодні в спорткомплексі “Олімп” хлопці запалювали самбо. І це не про танець, а про справжній чоловічий спорт. Тут відбувся відкритий кубок Івано-Франківська з самбо”, – зазначив Марцінків.

Турнір став можливим завдяки конкурсу проектів і програм міської ради, в якому перемогла ця ідея. Секретар міської ради Віктор Синишин радо привітав учасників та подякував організаторам.

Для юних спортсменів – це одні з перших змагань у спортивній кар’єрі та гарна можливість покращити свої вміння. Придивіться до них уважно! Можливо, ви бачите майбутніх чемпіонів світу”, – йдеться у дописі.

У Франківську провели турнір із самбо У Франківську провели турнір із самбо У Франківську провели турнір із самбо У Франківську провели турнір із самбо

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-
Квартири Івано-Франківськ
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні