щоденні архіви: Вер 22, 2024

Скільки шлюбів зареєстрували у Франківську під час війни

У 75% шлюбів, які зареєстрували від 24 лютого 2022 року у відділі державної реєстрації актів цивільного стану в Івано-Франківську, нареченими були військовослужбовці.

Воїна з Франківської громади Руслана Римика посмертно нагородили орденом “За мужність”

Нещодавно воїна з Франківської громади Руслана Римика посмертно нагородили Орденом за мужність. Нагороду отримали рідні воїна.

Фільм з франківським актором Романом Луцьким стане польським кандидатом на премію “Оскар”

Фільм Даміана Коцура “Під вулканом”, з Романом Луцьким у головній ролі, стане польським кандидатом на премію “Оскар” у категорії “Найкращий міжнародний повнометражний фільм”.

Марцінків заявив про зупинку інвестиційного конкурсу для будівництва реабілітаційного центру у Франківську 

Міська влада Івано-Франківська зупиняє будь-які процеси проведення інвестиційного конкурсу для будівництва реабілітаційного центру.

До Коцюбинського в Криворівню: куточки Карпат, які відвідував письменник більше сотні років тому

160 років тому народився Михайло Коцюбинський – один з класиків української літератури. Хоча письменник жив і працював переважно на території Російської імперії, він часто навідувався на Галичину і в Карпати на літній відпочинок.

За 29 місяців я отримала від нього одного листа, – дружина звільненого з полону прикарпатця Івана Сметанюка

Іван Сметанюк із Прикарпаття пробув у російському полоні 29 місяців, від 12 квітня 2022 року. Оборонця Маріуполя вдалося повернути додому 13 вересня 2024-го. Дружина Івана, Анна Сметанюк, поділилась, як минало очікування звільнення чоловіка.

Суд конфіскує у російського мільярдера «Калуський трубний завод»

20 вересня, колегія суддів Вищого антикорупційного суду задовольнила позовну заяву Міністерства юстиції України до російського бізнесмена та двох його бізнес-партнерів, та застосувала до них санкцію, передбачену пунктом 1-1 ч. 1 ст. 4 Закону України «Про санкції».

На Прикарпатті, втікаючи від патрульних, в ДТП розбився молодий чоловік

До поліції надійшло повідомлення з орієнтуванням на автомобіль, який ледь не збив пішохода. Здійснюючи патрулювання у селі Поляниця, екіпаж патрульних помітив вказаний автомобіль.

Батьку загиблого на війні Дениса Антіпова з Івано-Франківська передали почесний нагрудний знак

19 вересня батькові полеглого під Ізюмом уродженця Івано-Франківська, офіцера 95 десантно-штурмової бригади Дениса Антіпова передали диплом та нагрудний знак "Почесний громадянин міста Київ".

На Франківщині провели в останню земну дорогу Героя Любомира Гулія

У неділю, 22 вересня, у селищі Отинія, провели в останню земну дорогу Героя, воїна-захисника, депутата Отинійської селищної ради — Любомира Гулія, який до останнього стояв на захисті Батьківщини та віддав життя за кожного з нас.

Актуально

“Золота осінь-2024”: відбувся перший продовольчий ярмарок, де свою продукцію презентували виробники з Прикарпаття

Різноманіття продовольчих товарів: сирів, медів, овочів та фруктів й виробів з них, а також м’ясна, хлібобулочна продукція, жива риба. Усе це можна було придбати на продовольчому ринку за поміркованими цінами

Кіберполіція застерігає українців від шахрайств у популярному месенджері

Злочинці зламують облікові записи користувачів месенджера та розсилають контактам жертв повідомлення з фішинговими посиланнями про нібито отримання грошової допомоги від держави або міжнародних організацій

Головнокомандувач ЗСУ відвідав бригади на найгарячіших ділянках фронту

Водночас в установі заявили, що наразі всі працюють напружено, в бойовому режимі

У Івано-Франківську відзначають День Маріуполя

Нині в Палаці Потоцьких маріупольці зібрались до Дня міста. Міста на Донеччині, яке з перших днів повномасштабного вторгнення пізнало всю лють війни

Володимир Бабанін залишає посаду начальника Івано-Франківського ТЦК і СП

З власних джерел “Галці” стало відомо, що Володимир Бабанін більше не...
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні