Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Якою буде погода на Прикарпатті у вівторок 17 липня

-Реклама-spot_img
spot_img

Прогноз погоди на 17 липня від Правда іф
Результат пошуку зображень за запитом "хмарно із проясненням"
Західні (Долинський,Рожнятівський) райони: Хмарно з проясненням,вночі можливі невеликі дощі,вдень та ввечері з перервами дощі,місцями сильні та дуже сильні зливи,посилення вітру 10-20м/с.  Температура повітря вночі +7…+17°С вдень +13…+29°С;
Північні(Рогатинський, Калуський, Галицький) райони: Хмарно з проясненням,можливі з перервами дощі,місцями сильні зливи,можливі грози,посилення вітру 10-20м/с. Температура повітря вночі +10…+18°С вдень +20…+29°С;
Центральні (Тисменицький, Богородчанський, Надвірнянський, м. Івано-Франківськ) райони: Хмарно з проясненням,з перервами дощі,місцями можливі сильні зливи та грози,посилення вітру 10-18м/с.
Температура повітря вночі +7…+17°С вдень +13…+29°С;
Східні (Тлумацький, Коломийський, Городенківський, Снятинський) райони: Хмарно з проясненням,з перервами дощі,вдень та ввечері місцями в горах сильні та дуже сильні зливи,можливі грози,посилення вітру 10-20м/с.
Температура повітря вночі +7…+16°С вдень +20…+29°С;
Південні (Косівський, Верховинський) райони: Хмарно з проясненням,з перервами дощі,вдень та ввечері місцями сильні та дуже сильні зливи,можливі грози,посилення вітру 10-20м/с.
Температура повітря вночі +5…+15°С вдень +13…+26°С
 
Синоптик Назар Криванич

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.
-Реклама-
Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні