Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Івано-Франківська обласна рада прийме ще чотири звернення до Києва (фото)

-Реклама-spot_img
spot_img
Вчора, 27 лютого, в Івано-Франківську розпочалось засідання президії обласної ради.
Голова облради Олександр Сич повідомив, що оскільки попередню сесію розділили на два засідання, то Івано-Франківська обласна рада прийме ще чотири звернення до Києва (фото)президію слід провести ще раз, обговоривши нові питання. Їх, до слова, у п’ятницю розглянуть 37.

 

Як стало відомо, на засіданні будуть також прийняті одразу чотири звернення до Президента, ВРУ та Кабміну. Серед тем, які турбують прикарпатських депутатів, – зміни законів стосовно санітарно-курортного лікування атовців, розподіл коштів екологічного податку, запровадження обов’язкового медичного страхування та забезпечення імунодепресантами людей, яким пересадили органи, пише ГК.
Всі ці звернення отримали підтримку на президії.
Серед інших важливих питань, які будуть винесені на сесію 2 лютого, – подання до ВРУ щодо віднесення міста Галич до міст обласного значення.
 
Івано-Франківська обласна рада прийме ще чотири звернення до Києва (фото)Івано-Франківська обласна рада прийме ще чотири звернення до Києва (фото)Івано-Франківська обласна рада прийме ще чотири звернення до Києва (фото)Івано-Франківська обласна рада прийме ще чотири звернення до Києва (фото)Івано-Франківська обласна рада прийме ще чотири звернення до Києва (фото)

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Про дороги на весні не забули б згадати між зверненнями, про закриті лікарні, неповні школи і демографічну ситуацію. Взагалі незрозуміле існування всяки облрад, поки користі від них не бачу.

Comments are closed.

-Реклама-
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні