Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Тисменицьких поліцейських, що “погоріли” на хабарі у 5 тисяч доларів, судитимуть

-Реклама-spot_img
spot_img

Слідчі Державного бюро розслідувань закінчили досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням двох працівників Тисменицького відділу поліції у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Результат пошуку зображень за запитом "До суду передали обвинувальний акт щодо двох тисменицьких поліцейських, які взяли 5 тисяч доларів хабаря"

Як з’ясувалось, йдеться про начальника слідчого відділення Тисменицького відділу поліції Ігоря Шубинця та його заступника Віталія Курка, пише Правда.іф з посиланням на КУРС.

- Advertisement -

Як інформує пресслужба прокуратури, поліцейські отримали від громадянина неправомірну вигоду в сумі 5 тис. доларів США за непритягнення його сина до кримінальної відповідальності.

У судових ухвалах йдеться про те, що хабар дав чоловік, сина якого підозрюють у викраденні автомобіля. Шубинець та Курко вимагали в нього 6000 доларів. Затримали їх 2 квітня після отримання 5000 тисяч доларів двома траншами. Про підозру повідомили у серпні.

Процесуальне керівництво цього провадження здійснює Генеральна прокуратура України. Обвинувальний акт передали до Тисменицького районного суду.

Ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

2 КОМЕНТАРІ

  1. Ця країна ніколи не вийде з болота в якому потопає. Кожен за пазухою камінь носить. Кругові поруки. Домовленості.

  2. Ще зверніть увагу на працівника кадрів в Городенківському вп. ВЖЕ РОКИ 2 не заспокоїться з хабарями . Я вже і писала куди треба.

Comments are closed.

-Реклама-
Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine
Квартири Івано-Франківськ
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні