-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Студенти та викладачі франківського вишу зіграли в інтелектуальний футбол

-Реклама-spot_img
spot_img

Днями у студентському просторі ІФНМУ «Академка» за підтримки ректора Миколи Рожка та Студентського парламенту відбулася перша гра з інтелектуального футболу.

На майданчику зустрілися команда викладачів «Ветеран», капітаном якої був ректор, команда інтернів та аспірантів «Болехівські Леви», студентські команди «Леді і Бродяги», «Галактікос», «Капібар» і «Таврія».

Гра була присвячена виключно історії українського футболу, з часів Австро-Угорщини і до наших днів. Завдання та правила гри підготувала старший викладач кафедри медичної інформатики, медичної і біологічної фізики Наталія Остапович.

- РЕКЛАМА-

Так як і у футболі, грали два тайми по 15 питань та додатковий час — післяматчеві пенальті у випадку однакових результатів за підсумком основного часу. Незалежним арбітром зголосилась бути кандидат у майстри спорту з легкої атлетики та штовхання ядра, вчитель-методист Ольга Вірастюк.

«Питання кинули виклик інтелекту навіть найдосвідченіших гравців та збурили жваву дискусію, — розповідає Наталія Остапович. — Бурхиві емоції призвели до покарання жовтою карткою – вилучення з гри на одне питання – вже у першому таймі команди «Болехівські Леви».

Лідери визначились в основному часі, а ось за третє місце забивали післяматчеві пенальті команди «Таврія» і «Галактікос».

Переможці та призери матчу

1 місце і кубок виборола команда інтернів та аспірантів «Болехівські Леви», 26 балів
2 місце команда ректора «Ветеран», 22 бали
3 місце команда «Галактікос», 18 балів
4 місце команда «Таврія», 17 балів
5 місце команда «Капібар», 13 балів
6 місце команда «Леді і Бродяги», 12 балів.

Володарі призових місць були нагороджені кубком та медалями. Обговорення гри та підведення підсумків відбувалося за солодким столом – подарунком ректора. У наступному семестрі запланували провести аналогічну гру, але з історії вже світового футболу.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні