-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Фахівці представили недоліки у плануванні майбутнього мосту через Бистрицю Солотвинську

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні, під час оперативної наради, голова ГО «Українська асоціація аудиторів безпеки автомобільних доріг» Костянтин Щербаченко розповів, що саме треба виправити під час будівництва мосту через річку Бистриця Солотвинська, інформує Правда.іф.

За його словами, виникли зауваження до проектної документації. Знаки маршрутного орієнтування, які пропонуються в проєкті, виводять весь рух транспорту на новий міст.

Аудитори безпеки пропонують транзитний транспорт скеровувати на старий міст, а місцевий рух транспорту – на новий.

- РЕКЛАМА-

Також рух транспорту, який виходить з мосту, перехрещується з рухом на вул. Нова-Надрічна, можливі ДТП. Тому фахівці пропонують спрямувати рух з мосту одразу на кільцеву ділянку.

Існує кілька ділянок перехрещення транспортних потоків, тому виникає необхідність влаштування світлофорного регулювання.

«Потрібно врахувати поїзди до об’єктів сервісу – супермаркетів, мийки, тощо. У проекті ми не знайшли під’їздів до них і запропонували організувати цей рух. Біля кладовища передбачається стоянка для транспорту. На наш погляд це небезпечно, бо водій буде виїжджати заднім ходом і не бачитиме машин, які їхатимуть з вул. Стара Надрічна. Недостатня структура для незахищених учасників руху, в окремих місцях пропонуємо влаштувати пішохідний перехід, збільшення площі тротуарів, тощо. Є зауваження щодо дорожніх знаків, зокрема їх недостатності. Ми пропонуємо позначити небезпечні повороти. Знаки маршрутного орієнтування є недосконалими і їх потрібно змінити. А також є зауваження до придорожньої обстановки, ми вказали на проекті місця, які ділянки потрібно відгородити», – сказав Костянтин Щербаченко.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні