Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Прикарпатські поліцейські застукали компанію, яка споювала підлітка: фото

-Реклама-spot_img
spot_img

Днями на Городенківщині поліцейські у вечірній час перевірили, як проводить дозвілля місцева молодь. У результаті — задокументовано 4 правопорушення, скоєні за участю неповнолітніх та щодо них.

Зокрема, старший інспектор ювенальної превенції Городенківського ВП Володимир Бабак разом з колегами виявив та зафіксував два випадки доведення неповнолітніх до стану сп’яніння, інформує Ювенальна превенція Прикарпаття.

Прикарпатські поліцейські застукали компанію, яка споювала підлітка: фото

Поліцейські у скверику у райцентрі увечері застали компанію з дорослих та підлітка, якого “старші друзі” пригощали пивом. За таку гостину на повнолітнього мешканця Городенки складено адмінпротокол за ст. 180 КУпАП, а на 17-річного хлопця — за ст. 178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

- Advertisement -

В іншому випадку до адмінвідповідальності притягується дорослий товариш підлітка, якого він довів до стану сп’яніння слабоалкогольним напоєм. Крім того, у цей вечір ювенальним поліцейським було виявлено та задокументовано один факт невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей (ст. 184 КУпАП).

Прикарпатські поліцейські застукали компанію, яка споювала підлітка: фото

Також працівники поліції вечірньої пори навідалися у заклади, в яких провадиться діяльність у сфері розваг, та нагадали їх працівникам про заборону дітям віком до 16 років без батьків відвідувати розважальні заклади у нічний час.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-
Квартири Івано-Франківськ
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні