Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У кінці лютого в Івано-Франківську проведуть фестиваль крафтового пива

-Реклама-spot_img
spot_img

В Івано-Франківську проведуть фестиваль крафтового пива.

29 лютого відбудеться Зимовий фестиваль пива Hoppy Fest спільно з Whisky Fest, інформує Фіртка.

Від 15.00 і до 3.00 год ранку сотні поціновувачів натуральних якісних напоїв зможуть порівняти та обрати для себе улюблений смак.

“Гарантуємо чудовий настрій, хорошу музику і, звичайно, смачні хмільні пиво та віскі. Куштувати пиво від кращих пивоварень можна у спеціальному фірмовому бокалі, які можна придбати тут“, – зазначають організатори.

- Advertisement -

Гостей готуються приймати на Промприладі. Реновація.

Hoppy Fest – перший в Україні міжнародний фестиваль крафтового пива. Проєкт має на меті вивести культуру споживання алкогольних напоїв на якісно вищий рівень, а також познайомити франківців та гостей міста з виробниками справді якісного продукту.

Учасниками фестивалю минулих років були крафтові та малі регіональні пивоварні з України, Чехії, Німеччини, Угорщини, Бельгії. Цьогоріч зимовий фестиваль проведуть разом із Whisky Fest, адже віскі та пиво благородні та близькі напої, які виготовляються з одної сировини. Основа обох напоїв — це солод.

Вхід для гостей фестивалю вільний.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-
Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine
Квартири Івано-Франківськ
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні