-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківський драмтеатр долучився до Антикризового фонду по боротьбі з COVID-19: відео

-Реклама-spot_img
spot_img

Франківський драмтеатр долучився до Антикризового фонду по боротьбі з COVID-19  https://ifvscovid.org/. І закликає також долучитися до цієї ініціативи разом з ними, повідомляється на сторінці театру.

Сьогодні пріоритетною є допомога медикам Івано-Франківська. Зараз нам потрібно об’єднатися, щоб захистити медиків, аби вони могли захищати нас. Також у цей час нашої підтримки потребують люди, що належать до вразливих верств населення.

“Напередодні Великого свята ми просимо вас про допомогу. 
Цінним є будь-який внесок, який можна зробити за посиланням  https://secure.wayforpay.com/payment/anticrisisiftheater Зі звітами Фонду та переліком нагальних потреб ви можете ознайомитися на сайті  https://ifvscovid.org/“,- йдеться у дописі.

Антикризовий фонд по боротьбі з COVID-19 — це результат партнерства платформи Тепле МістоStopCovid-19.ifІвано-Франківський ІТ кластер, об’єднання блогерів coronavirus.if (https://bit.ly/2UzNgnp) та спільноти Active.People.If.

“Залишайтеся вдома, але не залишайтеся осторонь!”,- закликали актори театру.

https://www.facebook.com/dramteatr.if/videos/243717003670124/

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні