Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківське АТП-0928 судиться із мешканцями міста, які не платять за вивіз сміття

-Реклама-spot_img
spot_img
У зв’язку із зростанням заборгованості населення за вивіз побутових відходів (сміття) в місті Івано-Франківську, «АТП-0928» змушено стягувати заборгованість у судовому порядку.

Таке повідомлення розмістило підприємство на власній сторінці в мережі facebook.

Досить часто сума боргу є меншою за судові витрати, окрім основної заборгованості додатково стягується судовий збір, мінімальний розмір якого становить 2102,00 грн.

Від початку року до суду скеровано понад 200 матеріалів щодо примусового стягнення, по більшості з яких вже отримано позитивні рішення. Суд приймає рішення незалежно від наявності/відсутності письмового договору, борг стягується не лише із основного споживача, а й з членів його сім’ї, які несуть солідарну відповідальність. Державною виконавчою службою накладається арешт на майно, зарплату та інші доходи боржників.

«Будьте свідомими! Просимо Вас перевірити наявність /відсутність заборгованості в найкоротші терміни та погасити її з метою уникнення додаткових витрат», – наголошують в «АТП-0928».

- Advertisement -

Всю необхідну інформацію можна отримати за телефоном: 56-27-33 або (050)433 82 00 або на нашому сайті: atp0928.if.ua, звернувшись до консультанта у формі «Допомога онлайн».

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-
Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine
Квартири Івано-Франківськ
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні