-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Майже без нових облич: прикарпатська команда «Слуги народу» поповнилася екс-регіоналами, забудовниками та чиновниками ВІДЕО

-Реклама-spot_img
spot_img

Прикарпатський осередок партії “Слуга Народу” випустив ролик, у якому привітав жителів області з Днем Незалежності.

Також у відео показали основну команду партії на Франківщині, пишуть Галицькі Гроші.

Серед представників команди “ЗЕ!” прикарпатці можуть побачити, як добре знайомі обличчя, так й нові персони. Головним “фронтменом” “Зе-команди” на Прикарпатті виступає юрист, який працює у компанії забудовника Івана Мельника Олександр Богачов.

- РЕКЛАМА-

Ще одним зе-кандидатом є  Ігор Тимочко – екс-регіонал з Долинщини, який свого часу очолював ДП “Вигодське лісове господарство”.

Також на відео можна впізнати:

Андрія Сторожука – юриста з орбіти Олександра Шевченка, який рік тому балотувався у нардепи по 83-му виборчому округу від партії “Слуга народу”.

Галину Ляхович, помічницю нардепа Романа Мулика. Жінка також працює директоркою Івано-Франківського навчально-наукового інституту менеджменту Тернопільського економічного університету. Вона має досвід політичної роботи у статусі депутатки Івано-Франківської обласної ради 4-го і 6-го демократичних скликань, куди обиралася як безпартійна.

Сергія Гаєвського – голову Тлумацької РДА, й колишнього депутата міської ради від фракції “Укроп”.

Ігоря Рудко – головного лікаря Івано-Франківської обласної стоматологічної поліклініки.

Тетяну Гоголь –  співзасновницю благодійного фонду “Пантанасса”.

Олександра Засідко – підприємця, засновника компанії “Засбуд”, що виграла 34 тендера на різноманітні ремонті роботи в області.

Світлану Оришко – освітянку, дописи якої з критикою команди Марцінківа часто можна побачити у місцевому сегменті соціальних мереж.

Василя Івасика – ще одного заступника голови Івано-Франківської ОДА.

Сергія Саїва – чинного начальника Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області.

Анатолія Француза-молодшого – сина генерал-майора міліції Анатолія Француза, який був причетний до стрілянини біля Пасажу Гартенбергів у 2017 році.

Новина доповнюється…

Нагадаємо, що Скандальний прикарпатський регіонал так і не отримав високої посади, на яку претендував упродовж тривалого часу

Прикарпатські активісти показали, як чиновники часів Януковича із розкішними маєтками, знову намагаються сісти на «лісові потоки» Прикарпаття (відеофакт)

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

2 КОМЕНТАРІ

  1. І стоматолог, який ось-ось приватизує держ поліклініку тут як тут. Мабуть чує що його афери пахнуть криміналом і хоче прикрити свою жопку

Comments are closed.

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні