-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Косівщині відновлюють мости та дамби, пошкоджені червневою негодою ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

Внаслідок сильних опадів, які тривали протягом червня, на території Косівського району було зруйновано і пошкоджено значну частину об’єктів інфраструктури, зокрема автомобільних доріг, мостів та переходів.

19 серпня голова райдержадміністрації Петро Іванишин відвідав об’єкти, які було пошкоджено стихією.

Він ознайомився із перебігом виконання берегоукріплення правого берега річки Пістиньки, що в селі Шешори, яке профінансовано на суму 2122,9 тис грн (роботи з відновлення виконало ТОВ «Гранд Буд»). Оглянув хід робіт на підвісній кладці через річку Пістинька в селі Пістинь, які профінансовано на суму 529 тис грн (виконавець робіт – ТзОВ «Косівське РБУ-5»).

- РЕКЛАМА-

Також у районі відновлюють пішохідний міст через річку Малорожинка, що в селі Тюдів, який було зруйновано внаслідок стихійного лиха 13 червня. На капітальний ремонт цього моста виділено кошти в сумі 177,6 тис. грн, а роботи з відновлення виконано ФОП «Юрченко Ю.Ф.». Слід зазначити, що мостом користуються жителі двох сіл – Малий Рожен і Тюдів.

Роботи ведуться за графіком проведення аварійно-відновлювальних робіт і відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні